Kiválasztási folyamat

1. Vegyük fel a kapcsolatot!

Küldd el hozzánk az önéletrajzodat vagy jelentkezz be a számodra szimpatikus pozíciókra. LinkedInen is írhatsz recruiter kollégáinknak, a lényeg, hogy felvegyük a kapcsolatot.

2. Előszűrő beszélgetés a Recruiterrel

A telefonos beszélgetés során igyekszünk minden fontos részletet elmesélni magunkról, a projektről és a lehetőségekről. Felmérjük szakmai hátteredet és tapasztalataidat, motivációdat és szakmai, valamint anyagi elvárásaidat.

3. BB Szakmai interjú

Online vagy személyesen találkozol expert kollégánkkal, aki felméri a szakmai tudásodat. Nincs teszt vagy házi, ez a beszélgetés arról szól, hogy megismerjük jobban miben vagy jó és még több szakmai részletet áruljunk el a projektjeinkről.

4. BB Vezetői interjú

Online vagy személyesen találkozol releváns unit vezetőnkkel, aki felméri a motivációdat, anyagi elvárásaidat, valamint azt, hogy hogyan passzolsz a BlackBelt csapatba. Amennyiben maradt benned még kérdés ezen a ponton a projektet, pozíciót illetően, üzletágvezetőnk mindent megválaszol.

5. Ügyfél megismerése

Online vagy személyesen találkozol ügyfelünk szakmai vezető csapatával, hogy jobban megismerjétek egymást és a csapatot.

Mondj igent!

Jöhet a legjobb rész: Recruiter kollégánkkal átbeszélitek az ajánlat részleteit, melyet írásban elküldünk, majd izgulunk, hogy igent mondj és üdvözölhessünk a BB csapatában. Ezt követően a HR fog téged megkeresni és elkezdődik a beléptetési folyamat.

Amennyiben most mégsem egymást választjuk, maradjunk kapcsolatban! Keresni fogunk, ha újabb lehetőséget látunk a láthatáron számodra, de bízunk benne, hogy te is gondolsz ránk, amikor új kihívást keresel.

Mondj igent!

Kik gondoskodnak a kiválasztásról

Rapp Zsuzsanna

Rapp Zsuzsanna

HR vezető

Faragó Ádám

Faragó Ádám

Recruitment vezető

Fekete Laura

Fekete Laura

IT Recruiter

Ferenczi-Szabó Eszter

Ferenczi-Szabó Eszter

HR Generalist

Jaczkó Anna

Jaczkó Anna

IT Recruiter

Kaiser Helga

Kaiser Helga

IT Sourcer

Latinovics Zoltán

Latinovics Zoltán

HR Specialist

Savanyó Vivien

Savanyó Vivien

IT Sourcer

Keress minket!

Ha nem akarsz az állásajánlataink között kutatni, majd a Recruitment csapat keres hozzád illő lehetőséget. Nincs más teendőd, mint elküldeni az elérhetőségeidet, mi pedig megkeresünk a részletekkel.