Kiválasztási folyamat

1. Vegyük fel a kapcsolatot!

Küldd el hozzánk az önéletrajzodat vagy jelentkezz be a számodra szimpatikus pozíciókra. LinkedInen is írhatsz recruiter kollégáinknak, a lényeg, hogy felvegyük a kapcsolatot.

2. Előszűrő beszélgetés a Recruiterrel

A telefonos beszélgetés során igyekszünk minden fontos részletet elmesélni magunkról, a projektről és a lehetőségekről. Felmérjük szakmai hátteredet és tapasztalataidat, motivációdat és szakmai, valamint anyagi elvárásaidat.

3. BB Szakmai interjú

Online vagy személyesen találkozol expert kollégánkkal, aki felméri a szakmai tudásodat. Nincs teszt vagy házi, ez a beszélgetés arról szól, hogy megismerjük jobban miben vagy jó és még több szakmai részletet áruljunk el a projektjeinkről.

4. BB Vezetői interjú

Online vagy személyesen találkozol releváns unit vezetőnkkel, aki felméri a motivációdat, anyagi elvárásaidat, valamint azt, hogy hogyan passzolsz a BlackBelt csapatba. Amennyiben maradt benned még kérdés ezen a ponton a projektet, pozíciót illetően, üzletágvezetőnk mindent megválaszol.

5. Ügyfél megismerése

Online vagy személyesen találkozol ügyfelünk szakmai vezető csapatával, hogy jobban megismerjétek egymást és a csapatot.

Mondj igent!

Jöhet a legjobb rész: Recruiter kollégánkkal átbeszélitek az ajánlat részleteit, melyet írásban elküldünk, majd izgulunk, hogy igent mondj és üdvözölhessünk a BB csapatában. Ezt követően a HR fog téged megkeresni és elkezdődik a beléptetési folyamat.

Amennyiben most mégsem egymást választjuk, maradjunk kapcsolatban! Keresni fogunk, ha újabb lehetőséget látunk a láthatáron számodra, de bízunk benne, hogy te is gondolsz ránk, amikor új kihívást keresel.

Mondj igent!

Keress minket!

Ha nem akarsz az állásajánlataink között kutatni, majd a Recruitment csapat keres hozzád illő lehetőséget. Nincs más teendőd, mint elküldeni az elérhetőségeidet, mi pedig megkeresünk a részletekkel.