Kik vagyunk

Fejlesztői tudásunkat, tehetségeinket jelenti a "fekete öv".

Arra törekszünk, hogy szakmailag egyre jobbak legyünk, ezért van mentori programunk, ezért képezzük magunkat, javítjuk módszertanainkat, valamint folyamatosan kutatjuk az új platformokat.

Fejlesztői tudásunkat, tehetségeinket jelenti a "fekete öv".

Szakmaiság

Nagy hangsúlyt fektetünk az igényes, profi munkára, és fontos számunkra a fejlődés, amihez igyekszünk minden eszközt biztosítani.

Flexibilitás

Igyekszünk mindenkinek a legkellemesebb munkakörnyezetet biztosítani, így ha nem tetszik az adott projekt, van lehetőség a váltásra.

Több helyen, egy csapatban

Bár különböző projekteken dolgozunk, de egy közösséget alkotunk, akik szakmailag és emberileg is segítik egymást.

Bizalom

Bízunk munkatársainkban annyira, hogy elhisszük, hogy otthon is ugyanolyan színvonalas munkát fognak végezni, mint az irodában.

 • átlagéletkor

  37,2 év

 • gyerek

  283

 • bicikli

  158

 • kutya

  92

 • felbontott sör

  5000+

Üzletágaink

Inkább egyedül és elmélyülten szeretsz dolgozni vagy csapatban, pörgősebben, akár egyszerre több projekten? Nálunk minden munkastílushoz található egy hely!

Service Delivery Unit: SDU

Legnagyobb szervezeti egységünk, melyben hosszú távú ügyfélprojekteken dolgozhatsz és ahol elmélyült munkában alapos tudásra tehetsz szert. Ügyfeleink háttér, iparág, tevékenység és technológiák szempontjából is a lehetőségek széles tárházát jelentik. Ha te is úgy gondolod, biztosítjuk a projektváltást, valamint az előrelépésed is megvalósítható. Örömmel fogadjuk és támogatjuk, ha részt veszel a céges tudás aktív ápolásában.

Service Delivery Unit: SDU

Facskó János (Johnny)

Head of SDU

Project Delivery Unit: PDU

A BlackBelt által vezetett projektekért felelős szervezeti egységünk, ahol pörgős, agilis, erős csapatmunkát igénylő projektekben dolgozhatsz és akár több területen, több projekten is kipróbálhatod magad egyszerre. Az előrelépés iránya a PDU-ban a szakmai szintek (medior, senior, architect) mellett a csapatvezetés felé is lehetséges, melyet vezetőfejlesztési programunkkal is támogatunk.

Project Delivery Unit: PDU

Jenisz Gábor

Head of PDU

Research & Development Unit: R&D

Alapkutatásainkért felelős részlegünk, akik a legújabb fejlesztési módszereket és technológiákat figyelik és tesztelik. Az innovációs ötletek megvalósításáért is ők felelnek, amiket házon belül és kívül is gyűjtünk. Ha szereted a kockázatvállalást, az új, még ismeretlen utak felfedezését és mindeközben a szenvedélyes szakmai vitákat, akkor az R&D-ben megtalálhatod új otthonodat.

Research & Development Unit: R&D

Privitzky Gábor

Head of R&D

Low-Code Development Unit: LDU

Gyors, agilis, egyedi alkalmazásfejlesztési területünk az ügyfelekkel, üzleti megrendelőkkel kéz a kézben dolgozik. Prototípusokon valósítjuk meg az ötleteket, ami átláthatóvá teszi a fejlesztési folyamatot, megkönnyíti a döntéshozást. Ha szeretsz az üzleti oldallal szorosan együttműködni, szereted a kísérletezést és örömmel látod, ha munkád eredménye egy nagyvállalat napi gyakorlatában hasznosul, várunk az LDU-ban!

Low-Code Development Unit: LDU

Kővári Zoltán

Head of LDU